Muuttosiivous

Eikö olisikin mukava muuttaa ilman stressiä muuttosiivouksesta?
Me voimme auttaa!

Muuttosiivouksen tilaus meiltä ei asiakasta kovin rasita. Jos kohteessa ei ole mitään tavanomaisesta poikkeavaa, muuttosiivous voidaan sopia sähköpostitse tai puhelimitse. Meillä on selkeä palvelusopimus, jossa kerrotaan muuttosiivoukseen kuuluvat siivoustyöt ja muut työn ehdot. Sopimus lähetetään asiakkaalle yhteydenoton jälkeen ja asiakkaan on hyvä tutustua siihen. Palveluumme kuuluu mm. reklamaatiosiivous tietyin ehdoin, jos asiakas on tyytymätön työhömme.

Muuttosiivouksessa käymme läpi koko asunnon ja usein pesemme, puhdistamme, imuroimme tai pyyhimme lähes kaikki pinnat. Jos asiakkaalla on jotain erityistoiveita, otamme ne toki huomioon.

Tuomme mukanamme kaikki tarvittavat välineet ja puhdistusaineet. Kilometrikorvauksia veloitamme, kun kohde on yli 10 km päässä Lappeenrannan keskustasta. Muuttosiivouksen hintaan sisältyy kaikki kulut. Kohteessa pitäisi olla saatavilla vettä ja sähkö.

Muuttosiivous tehdään tuntityönä, koska hintaan vaikuttaa toki asunnon koko, mutta myös kohtaamamme asunnon puhtaustaso. Joskus selvitään pienemmällä pyyhinnällä, joskus pitää ottaa järeämmät keinot käyttöön. Aika-arvioita voimme toki antaa kokemuksen mukaan, mutta reiluinta mielestämme on, että asiakas maksaa tehdystä työstä.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan juuri Teidän tarvitsemasta muuttosiivouksesta!